Успешен понеделник за повечето зодии. Вижте какво още вещаят звездите за

...
Успешен понеделник за повечето зодии. Вижте какво още вещаят звездите за
Коментари Харесай

Успешен понеделник за повечето зодии

Успешен понеделник за множеството зодии. Вижте какво още вещаят звездите за всички в първия ден от новата седмица.
Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази прчина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника – от новия си облик бихте придобили убеденост.
Телец
За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.
Близнаци
Този ден е добър за тези, които си слагат многочислени и разнородни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща по едно и също време, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са вероятни, само че ще съумеете да ги поправите неотложно. Възможни са проблеми в фамилията и не е изключено счепкване с обичания човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще съумеете да решите през околните няколко дни.
Рак
За Вас този ден е много сполучлив. Той открива благоприятни условия, за които до този миг сте могли единствено да мечтаете.. Може да се окаже късмет да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над противници и съперници, да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности, и няма да имате време за размишления и подозрения. Много е значимо, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде много кондензиран, и Вие напълно ще останете без сили, в случай че не попълните запасите си от сила. Избягвайте неприятните диалози., които през днешния ден ще Ви работят изключително угнетяващо.
Лъв
Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.
Дева
Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите доста за това, по какъв начин Ви е безценен и какъв брой доста го обичате. По-добре докажете това на дело или най-малко с погледи, докосвания и обятия. Заедно те значат доста повече от всички буйни думи.
Везни
Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било препоръки, свързани с Вашия персонален живот. В края на крайщата той си е Ваш и единствено Ваш и даже грешките в него би трябвало да вършиме независимо. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се единствено от своя витален опит.
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
Стрелец
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да занете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.
Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.
Водолей
Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.
Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР